Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kände min pappa men jag kände honom inte som pappa


DS 176 Kärlek och död




Min pappa är död

när han levde

sökte jag låta bli

att älska honom




nu när han är död

klarar jag det inte

klarar jag inte längre

av att inte älska honom




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 451 gånger
Publicerad 2006-11-14 03:45



Bookmark and Share


  Nina V A
Du skriver och framför verkligen tänkvärda, riktigt slående texter! Denna berör extra med tankar på min egen pappa
2006-11-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP