Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilken sport det är, har jag ingen koll på och om där finns en plan för dådet vet jag inte men det sägs ju att vägen är målet...


Framåt kamrat, spotta i nävarna




blockera rädslan

gå på mål, sätt en strut då

publikens hjälte




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 291 gånger
Publicerad 2006-11-14 03:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP