Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till en poet här inne


men, de e ju glasklart, här, texten

siden sammet och kalikå

här står jag och skäms i en vrå

där står en som skriver

aj, aj, aj, vad skönt det river




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 293 gånger
Publicerad 2006-11-14 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP