Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
blev inspirerad av en här inne när jag skulle svara på kritiken det var nästan som att vara sjutton igen och kvista iväg från fosterhemmets soliga men solkiga altan


hyllning till den förstående poeten



ja, den satans ångesten,
som att störta ner i helvetet

och tro
att solen aldrig kommer tillbaka igen,

och när den kommer,
vilken skjuts upp i kala rymden!

där gnistrar stjärnorna
och även månen tycks le

aldrig skall jag ha ångest igen,
ja eller hur, den lurar ju runt hörnet




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 333 gånger
Publicerad 2006-11-14 12:23



Bookmark and Share


  Jonas Hagén
Här har du fångat dilemmat, ångest är min arvedel, den har du väl
hört, det bästa jag läst av dig,,,
2006-11-14

    Camillaa
Fantastiskt bra skrivit =)
Tack så mycket för läsningen!
/ C
2006-11-14

    Camillaa
Fantastiskt bra skrivit =)
Tack så mycket för läsningen!
/ C
2006-11-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP