Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för länge sedan, när jag knappt hade ett språk, jag menar ett som någon kunde ta till sig och tänkas lyssna på, då var mitt liv i trasor som det har gått upp och ned, två steg framåt, ett åt sidan


DS 183 Hatad verklighet




Jag klipper sönder
varje tråd
som håller samman väven

Jag raserar
varje tillstymmelse
till återförening
med det vanliga
med lugnet, med livet

Jag klipper sönder
havererar trådarna




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 358 gånger
Publicerad 2006-11-14 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP