Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pa toppen av en jordglob

Mina brostvartor blir styva

direkt
mot din roda t-shirt

Jag tycker du ar sa javla sexig i rott

Ditt har och din doft
av nyduschad och marijuana
ja, du ar ju alltid nyduschad och parokt

Jag alskar att vara naken
mot dina klader

Ibland nastan mer an mot din hud

Du alskar d o f t e n av m i g
du luktar pa min kropp

Vi star pa toppen av en snurrande jordglob
hamnar lite har och dar

(men alltid nakna tillslut)




Övriga genrer av Hilda Sofia
Läst 482 gånger
Publicerad 2006-11-14 20:13



Bookmark and Share


  Mike
En riktig mys text! Bra som tusan!
2006-11-14

  Robert W
det här är bra.


kärlek, åh ack kärlek.
2006-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Hilda Sofia
Hilda Sofia