Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min halva cigarett


Du rokte min halva
cigarett
och sa

tack sen

och

gick sen


jag fann svaret i en kombination
av dina ogon
och mitt inre
och visste
att det var bast att
inte se dig mer men
pa nat satt var det lixom lattare att vara


olycklig

an

lycklig.




Övriga genrer av Hilda Sofia
Läst 407 gånger
Publicerad 2006-11-14 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hilda Sofia
Hilda Sofia