Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DS 194 Rimfrost





Kärleken
gör mig yster
trots framtiden
syns mig dyster




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 369 gånger
Publicerad 2006-11-15 00:19



Bookmark and Share


    Karlstadtös
Vi måste tro på kärleken!
2024-01-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP