Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DS 196 Träffsäkert




Vet du vad det är för fel
på en banan?

Jo, den saknar
revolverns bygel
tyngd
och träffsäkerhet

ty en banan
drar litet snett
just då skottet går av




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 418 gånger
Publicerad 2006-11-15 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP