Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eko

Ensamma tårar
i tomma rum

Ett eko av
tystnad




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 149 gånger
Publicerad 2006-11-16 20:00



Bookmark and Share


    Cammo
Jätte fint
2006-11-16

    Suzylu*
Denna VAR bra :D
2006-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan