Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
många flickors/kvinnors syn på pojkar/män som jag, under år som går och gått


En plockad ros




I andras ögon

ofrivilligt sexobjekt

en mental kränkning






Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 389 gånger
Publicerad 2006-11-16 21:03



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det är ofta med fantasier som med mera verkligheten. Den tar sig ut på ett sätt på papperet, demokratiskt lätt vindigt, men sedan skall människor handskas med det där papperet och då går det käpprätt åt...
2024-04-21

  Jonas Hagén
jag har klurat färdigt, det är ju solklart.
2006-11-18

  Jonas Hagén
det är något lurt med den här dikten, i posetiv bemärkelse, jag får klura på den,,,,,,,,
2006-11-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP