Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Stela kläder

I en magisk dans
drar du av mig mina stela kläder
gör pappersplan av deras struktur
och skickar dem i uppåtvindarna

Sakta förvandlas de små
till prickar i det förflutna
begraver sig i molnen
och förintas i nuet.




Fri vers av Johan Bäck
Läst 401 gånger
Publicerad 2004-12-15 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bäck
Johan Bäck