Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Palla.

Varför kan du inte förstå att du inte vet vad som händer när jag inte pratar med dig? Kan du försöka förstå att jag lever för att skriva? Att jag faktiskt verkligen försöker överleva här hemma.

Förlåt för att jag inte har ett lika bra som dig. Förlåt för att vi kan äta makaroner i två veckor eller mer för att vi ska kunna äta något. Förlåt så mycket att jag inte känner för att leva just nu. Förlåt för att jag vill ta en paus från livet.

Nu och för alltid.




Övriga genrer av Hedvig Lindgren
Läst 328 gånger
Publicerad 2006-11-16 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hedvig Lindgren
Hedvig Lindgren