Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske något förlorat, sedan länge saknat


Förlust för någon, kan påminna mig




som en öm smekning

över gammalt sammetshjärta

kanske i sorg

över avsaknad



idrottsliga medaljer

som avtrycken skvallrar om,

en gång suttit där och glänst

påminnelse om glömda segrar

andraplatser, tredjeplatser

deltagande




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 270 gånger
Publicerad 2006-11-16 23:12



Bookmark and Share


  Eline.P
Tycker om denna mjuka text i nostalgins och vemodets tecken. Jag minns mycket väl den röda(ibland blå) sammeten och stoltheten över några fastnålade simborgarmärken.
2006-11-17

    ej medlem längre
Tror att denna text tillhör
första platsen här
varför vet icke
men skönt ibland
att bara få läsa...
2006-11-16
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP