Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lika vacker

Hej,
adjö !

Hallå
vi möts igen ...

Tiden
är
inte snäll

Men jag säger
att du är lika
vacker som förr




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 148 gånger
Publicerad 2006-11-17 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan