Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnet består av en serie filmer, vilka i sin tur består av en serie bilder, vilka i sin tur består av en massa kontaktpunkter i hjärnans kemi


N\' dru 4 (8-5-8) Korta och långa resor




Tågfönsterperspektiv, genom

kameraögat

själens förbipasserande




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 337 gånger
Publicerad 2006-11-18 20:47



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Nästan som när man ser livet passera i revy, härligt skrivigt, mvh
2006-11-18

    ej medlem längre
Oj - där fick ångloket sin egen underbara poesi,
eller vart det passagerarna sina ögonblick
i allt tuff, tuff fick sina liv att passera förbi,
och det blir ju frågan,
att vara en livets passagerare
eller icke...
2006-11-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP