Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

H a i k u

 

 

Fartyg i höstnatt
skeppsklockan slår åtta glas
åter i dimman

 

 




Bunden vers (Haiku) av steffe struts
Läst 260 gånger
Publicerad 2006-11-18 22:01



Bookmark and Share


  Cris
Dong..dong...doong..
jag hör klockan och in i dimman
det blir lite spöklikt också..
bra
2006-11-19
  > Nästa text
< Föregående

steffe struts