Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tycker så mycket om att gunga, men jag gungar inte mera jag tycker så mycket om att sjunga, att jag visor gärna sjunger flera


Väderleksrapport för barn





Har du sett
gräsets små droppar dagg?
De har nog lust
att torka upp

Har du sett
dessa ulliga små moln?
De har nog lust
att segla förbi

Har du sett
djuren leka i skogen?
De har nog lust
att leka jämt o samt

Har du sett
en sådan sömnig sol?
Den har nog lust
att gå ner för dagen

Har du sett
en så pass pigg måne?
Den har nog lust
att gå upp i natt

Har du sett
himlavalvets små vita stjärnor?
De har nog lust
att blinka till just dig




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-19 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP