Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En röst, ett bröst ett konungarike för litet tröst


Någonstans i det stora Brittanien




Tänk, jag tyckte precis
flyga här förbi
att jag såg en gris
tyckte inte ni?


Lodjuret -84




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 305 gånger
Publicerad 2006-11-19 10:52



Bookmark and Share


  Bissen
jo jag tyckte mig oxå så den, men vet inte riktigt... Var det verkligen en gris?
2006-11-19
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP