Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stjärnan/drömmen

Att se stjärnan på himlen,
att våga blicka upp
(att)skicka iväg en önskan
mot årtusendens ljus.
Jag vet vad jag önskar,
jag vet vad jag vill.
Jag drömmer om stjärnan
när helst jag vill.
Men när stjärnan faller
mot marken ned.
Drömmen om stjärnan,
den krossas den med.




Fri vers av sachie
Läst 253 gånger
Publicerad 2006-11-20 16:22



Bookmark and Share


  Mackan
vacker
2006-12-10
  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie