Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns barn, och så finns det barn några av dem stannar i minnet andra finns här levande för mig


Vatten står ofta för liv




sorger, ansikten

en flod av minnen, känslor

rosor, havet, grav




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 232 gånger
Publicerad 2006-11-20 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP