Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även om mitt Hjärta

Kärleken är stark

Kärleken är vacker

Kärleken finns överallt I hus,hjärtan i luften och i myrstacker

och ni ska veta att

Även om mitt Hjärta slutar att slå

Så kommer jag att Älska er ändå

För Kärleken är mycket större och starkare än så ...




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 453 gånger
Publicerad 2004-01-07 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan