Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken glädje, vilken glädje

En spann av oro
rann över
och ner
i avloppen

Människor drack
och lyckopillernas
försäljning
ökade till max

Vilken glädje för företaget !

men hälften hade redan
beslutat sig för att se
vad som fanns på
andra sidan




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 177 gånger
Publicerad 2006-11-21 20:28



Bookmark and Share


    Suzylu*
Härkligt underbart Lovley text altså :)
2006-11-21

  Anders P VIP
ödesmättat och tolkningsbart, kort sagt intressant.
2006-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan