Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB2 001 Vänskapligt grubbleri




Det är av nöd
vi har något gemensamt

hur skulle vi annars göra
då vi söker varandras sällskap?

På vilken anledning
skulle vi skylla?




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-11-22 14:51



Bookmark and Share


  aol
bra skriftat, vilken tankeställare
2012-03-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP