Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB2 002 Spontanitet




Jag kunde inte krama
dig förut

men nu
skulle jag klara av det

nu när jag
förberett mig
på att vara spontan




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 295 gånger
Publicerad 2006-11-22 19:53



Bookmark and Share


  H. Karla
Hahaha, det är alltså så man ska göra för att få till den där spontaniteten som man saknar! Tack för tipset. *sparar i en byrålåda*
2006-11-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP