Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag kan ge dig min vänskap, den går inte att köpa för pengar men vill du ha mig att berätta hur underbar du är, kyssa dina kinder och komma med ord av kärlek ibland, då får du allt betala


Känslolivsprostitution




Har du en femma

köp ord, älskling, är vacker

billig i drift, jag




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 338 gånger
Publicerad 2006-11-22 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP