Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns olika sätt, att snarast ta sig hem på.......




Lappen på köksbordet


Knackar på dörren och stiger på..

Hallå;nu är jag här, är någon hemma

Huset tomt sånär som på katta

men..

jag drar in en doft av nybakat
I köket står kasettradion på

;Ett meddelande från vår lokalradio
 Ett stort giftutsläpp har skett i centrala delarna av Komhem
 Alla uppmanas att hålla sig inne tills faran är över

En lapp på köksbordet fångar min blick och jag läser

;Känn dig som hemma, kommer snart

Jag sätter mig ner och väntar
i den trygga förvissningen om att
min vän snart kommer hem igen




Övriga genrer av Rosen VIP
Läst 398 gånger
Publicerad 2006-11-22 21:18



Bookmark and Share


    eva m h
Välkomnande att få komma med dig in i din väns värld!
2006-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP