Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sann berättelse.


Prinsen på röd spingare

Nu somnar snart din prinsessa i sin stora säng på sina många bolster och
madrasser. Om drottningen lagt en torkad ärta under dem kommer hon
vakna alldeles mörbultad med blåmärken och inte alls utsövd..för hon är en
riktig prinsessa..fast förmodligen så kommer hon bara sova sin skönhetssömn
och vakna utvilad och fräsch till en ny dag i väntan på att du, hennes prins på
den lite haltande röda springaren kommer galoppera in under hennes franska
balkong och låta springaren stegra sig och snurra runt. Då
kommer hon släppa ner sitt långa lockiga guldhår och låta honom klättra
uppför slottsmurarna med hjälp av det. För att sedan få den
kyss som hon så länge längtat efter..





Fri vers av noemi nygard
Läst 413 gånger
Publicerad 2006-11-23 05:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

noemi nygard
noemi nygard