Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

Väntan är ändlös
Minuterna parar sig
och blir till timmar
Jag står inte ut




Fri vers av noemi nygard
Läst 468 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-23 05:34



Bookmark and Share


  meio
min väntan tycks vara hela livet... på liv. Skön text vännen
2008-07-26

  Jojo
Dina ord har berört mig. Vad är väl värre än väntan, speciellt om den är kombinerad med längtan...
2006-11-23
  > Nästa text
< Föregående

noemi nygard
noemi nygard