Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då får jag lust

Rörande rörigt
i en salig soppa

Mustigt, lustigt
bland bubblor
och sprut

Sällan tråkigt
men ofta oroligt

Någon säger ge
upp !

Då får jag lust att
göra ännu mer !!!!




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 254 gånger
Publicerad 2006-11-23 15:46



Bookmark and Share


  Anders P VIP
blodad tand brukar visst sådant kallas. eller som man säger i hockeyvärlden; "when the going gets tough the tough gets going"
2006-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan