Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt för min bästa vän Nilanthi Skoog . hon är en ängel för mej är så glad att ha henne , hon är så underbar och klok kvinna :) tack nillan att du finns för mej:) älska dej för alltid!!!:)


min bästa vän

Kära Nilanthi
tack för du finns för mej..
vad skall jag göra utan dej...

du är så klok
och så rar

Du är som en vacker ängel för mig
som flyger runt omkring mej

och när jag behöver dej
kan jag alltid fånga dej

När jag har dej nära
känner jag mig trygg

När du är långt borta
känner jag saknad

efter dej...

När du inte är här
i Örebro

känns som allt är borta

grått som en moln

Jag tittar upp bland molnen
och undrar

När kan du komma tillbaka hit?
med mitt sårbar hjärtat :(

När du är här hos mig i Örebro
känns som allt är ljus
med klar blåa himlen med solstrålningen

med mitt lyckliga hjärtat :=)

Du är så underbar
och jag älskar dej för alltid

I mitt hjärtat finns du hos mej för alltid
Hos ditt hjärtat finns jag hos dej alltid...

Bunden vänskap för alltid
Ingen kan bryta ner oss

Vi är fast som en låskedja för alltid:=)....






Fri vers av Anna Nilsson
Läst 1001 gånger
Publicerad 2006-11-23 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nilsson
Anna Nilsson