Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
världen is one döende planet


Paradoxen human ity




what we are doing
with this world
is suicidal

jag går runt en enebärsbusk
om jag går för nära så dör naturen
om jag avlägsnar mig från den
går jag ner mig i kvicksanden




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 307 gånger
Publicerad 2006-11-23 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP