Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När de dog

Du med blodad tand
jag med ett snett leende

Well done
men väldigt rått

Sköljes ner
med ett rött vin i 50 kronors klassen

och när de levande ljusen dog




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 161 gånger
Publicerad 2006-11-24 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan