Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liksom barnet inom mig




jag är förtjust

i de nakna träden,

de nakna fasaderna,

den vita snön i all sin nakenhet,

de nakna känlorna

när snöflingorna faller

på barnen

och mina bara händer

röda kinder


sedan känner jag längtan

hem till mamma,

het choklad i mugg,

bullar och smörgås med ost på

längtar tillbaka ibland

till den oskyldiga tiden

fylld av oskuld

värme och ljus från en annan tid




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 216 gånger
Publicerad 2006-11-24 20:51



Bookmark and Share


  noname_realmind
Vem längtar inte tillbaka till den oskyldiga tiden...?...

Vacker och fin bild du knåpat ihop här. :)
2006-11-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP