Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och hemligt

I alla sprickor
finns en öppning till något nytt

Något ouppfunnet
och hemligt

Stjärnorna blänker
och ser på




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 159 gånger
Publicerad 2006-11-25 19:49



Bookmark and Share


  Christian_H
Jag gillar den här, den är inte trivial vilket är bra för då kan det kännas platt och opersonligt. Trots få rader gör du denna bra.
2006-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan