Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill vara

Jag vill vara en helig ko
lägga mig precis
var jag känner för det
och bara bli rspekterad

Men livet är
inte så lätt
att ändra på

Så jag grymtar vidare




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 145 gånger
Publicerad 2006-11-25 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan