Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det stinker men ibland doftar det riktigt gott

Du är aldrig större
än din minsta svaghet

Grodan är lika vacker
som en prins

Starkare än
Adolf Hitler
är en mardröm
som bränner människokött
till frukost

Utan att
skriva en bok

Tiden lider
med öppna sår


Usa är bra
utom när dom är dåliga

Jag gör
fel ibland
men då försöker jag bättra mig till nästa gång

Det händer
att jag lyckas







Fri vers av Ola Rydberg
Läst 168 gånger
Publicerad 2006-11-25 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan