Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långsam vals

Trippande fötter
Smutsiga på baksidan
Vissa rena, blankpolerade

Ljuv musik
Jag sjuder i takt med musiken

I symmetrisk perfektion till de dansandes steg
Ibland snabba, ibland långsamma

Tunnlar av luft bildas
Kjolar som sveper, snuddar mig fjäderlätt och kittlar mig
Skratt, bakgrundsorl, en osynlig närvaro

Bakåt böjar, händer som snuddar vid min yta
Blankpolerad då

Senare på kvällen
Har jag fotavtryck på mig
Mans skor, bara kvinnofötter
Och sjungande avstampningar

Fotavtrycken sjunger långt in på natten
Vaggvisor för mig
Min sönderdansade kropp
Min dammiga yta
Mitt föga vackra anlete

Någon sitter kvar
Oförmögen att gå hemåt
Kanske skändad
Kanske sprit som rinner i ådrorna istället för blod

Jag kan inget göra
Jag tar emot dem dansandes fötter
Låter dem stampa på min kropp
Undersöka den

Ett dansande samlag

Jag har ingenting att göra med vad som händer
De ledsna, de bortglömda, de skändade, de druckna

Jag tar bara emot fotavtryck
Och mjuka kittlingar
Jag har bara dansande samlag med gruppen av människor
Som
Smeker mig med sina fötter

Till långt in på natten




Fri vers av kajsa t
Läst 373 gånger
Publicerad 2006-11-26 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kajsa t
kajsa t