Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Seriös på låtsas




Mötte en tjejsare idag
som sade att när jag tar henne på allvar
så borde jag egentligen låta bli

jag borde se bakom fasaden
och se att när hon verkar seriös
så är det bara för att hon låtsas vara seriös
för att imponera
för att inte göra bort sig
för att ingen skall märka
hur dum och korkad hon verkligen är

jag kände mig svarslös inför
det uttalandet
visste plötsligt inte
på vilken fot jag skulle stå

flera gånger öppnade jag matintaget
för att svara
men varje gång tappade jag sugen
varje gång kom jag på bättre tankar

jag förstod ingenting
men det hon sade lät
som något så himla smart

jag som alltid brukar finna mig
och ha svar på tal
stod där som ett fån
med munnen gapande
som en fisk
när den kippar efter andan




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 496 gånger
Publicerad 2006-11-26 20:46



Bookmark and Share


  Antropofagen
Här är här, den man inte är.
Där är där, den man är.

Sparar.
2007-01-26

    Gnister
Såna har jag också träffat. Snyggt ord "tjejsare"
2006-11-30
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP