en önskan om att hitta tillbaka till den där speciella känslan" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en önskan om att hitta tillbaka till den där speciella känslan


En tyst melodi för oss två

 

Spela en tyst melodi

en ballad för oss två

Stilla sång i melankoli

väcker känslorna vi hade då

 

Låt tonerna oss bära

smeka hjärtat mjukt igen

Tänd minnen som gör oss kära

sudda ut det som hände sen

 

Spela om i ständig replay

skölj bort ogräsfrön som gror

Forma läpparna  till - Jag älskar dig

låtsas att kärleken är större än du tror

 

Låt musiken läka - ge försoning

kanske kan den lindra och ge bot

Åter tända gnistan i hjärtats boning

skapa glömska när känslolivet blir för stort

 

 

 




Fri vers av Vildrosen
Läst 397 gånger
Publicerad 2006-11-26 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildrosen