Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömtydning

Jag ser att glittret är kvar
som om det bubblade inom dig
Och det känns ännu när du rör vid

när du överskrider tomheten mellan oss
med dina


så sköna


händer, när du omsluter mig som om
du höll en fågel i din hand


ömsint, nästan andäktig


Kanske är det ett spel du spelar för mig
eller så känner du så inom dig


Men det här är en hyllning


nej förresten det är en rit


vår gemensamma seger över döden
över ensamheten, sorgen


och våra rädslor


Just nu när vi ligger här sida vid sida
blänkande av svett


i ånga och andetag


Gudinnans barn så långt borta
från offerlundarnas mörker




Fri vers av Roger VIP
Läst 747 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-28 09:21



Bookmark and Share


  prinscess VIP
mycket vackert och sensuellt skrivet
tack för läsningen
2006-11-16

  siben
otroligt vackert och gripande
2006-11-10

    cameron
vackert!
2006-11-06

    Erika H
sensuellt bortom ord
sinnligt i en egen värld
en kaskad av varma färger
mjuka ord som lägger sig..
runt hjärtat..
i öm omfamning

vilken fullkomligt underbar text
erika
2006-10-29

  Sanningsägaren VIP
vacker roger
så vacker
ordet som dyker upp
i mitt huvud när jag läser
denna finns i din text
ja, det är
"andäktig"
Tack!
/Åsa
2006-10-28

  volatile
den här var verkligen vacker, flyktig och skör men så närvarande.. ömsint och innerlig..

tyckte om det där med riten:

"vår gemensamma seger över döden
över ensamheten, sorgen"


du vet att jag inte gillar att ge förslag på andras texter, tycker liksom att det inte är rätt.. men just nu kan jag inte låta bli, du får förlåta mig.
jag tycker verkligen dikten är underbar, men det finns nåra ord som jag känner inte riktigt passar inte, och det är

"nej förresten"

och då menar jag inte att de inte passar inte beroende på vad de uttrycker eller betyder, men just de där orden känns mer vardagliga, mer, vet inte hur jag ska säga, men slarviga ord, jämfört med resten av dikten. förstår vad som menas med dom och det tycker jag om, men just orden...

jaja, om du inte bryr dig ett dyft om vad jag säger är helt okej, jag brukar själv skälla ut folk som har synpunkter på mina texter =) men jag var tvungen ;)

hur som helst, dikten är underbar.
2006-10-28

    Vildrosen
Oj oj det riktigt "ångar" sensualism om den här...mycket vackert skrivet!
2006-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP