Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något om hur det kan gå när fem tänder som gick sönder gick på cirka tolvtusen pistoler att laga i tandläkarstolen


Godishaiku





Gränna, polkagris

hårda, munnen, kraschlandning

tandläkarskräcken




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-11-27 10:01



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
just så kan det gå, bra haiku =D
2006-11-27

  Rosmarin
Ha ha! det var en svindlande snabb färd från lyckan ner i avgrunden. Kul och alltför sann!
2006-11-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP