Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag får verkligen be om ursäkt å vårt lands vägnar, det här har aldrig hänt, det kan ni sätta er sista potatis på!


Hotellgästens trauma



Riiiing! Riiiiing! Riiiing!
-Room service...
-Ni lovade mig att när jag väl kom fram så skulle här vänta mig ett hett bad på mitt rum.
-Det är alldeles riktigt, vår personal har tappat det åt er.
-Ni har rätt i att personalen har tappat det åt mig, de har tappat bort det! Här finns inget vatten alls i karet, och när jag skruvar på kranarna kommer det bara luft...

Här en sketch där den nakna sanningen visserligen kommer fram, om standarden på hotel numera, utomlands vill säga. Detta skulle ju aldrig förekomma på våra breddgrader. Men jag måste ändå få protestera. Här kommer jag flygande från Aten till Storligen, och så blir jag behandlad på detta sätet. Julien Mantiau, Frankrike.

-

En del texter har ett innehåll
vars budskap är så som en kryptisk gåta.
De får mig gång efter annan att
med sitt språk som gränslöst blott gråta.




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 273 gånger
Publicerad 2006-11-27 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP