Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sova?

Efter att ha vaknat till dunkande, smärtande,
lekfulla livet

Kastats mellan smärtans vassa utsprång
upp på kärlekens mjuka
gräs

Hjärtats sprittande såpbubblor
genom nyfödd
kropp

Vem vill då somna om?




Fri vers av sus
Läst 432 gånger
Publicerad 2004-12-21 11:13



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
bubblig och inspirerande dikt
tack !
2004-12-21

  Sandra Sörlöv
Jättebra skrivet, gillar den verkligen!
2004-12-21
  > Nästa text
< Föregående

sus