Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...ibland stiger människor man inte väntat sig fram och gjuter olja på vågorna...


Överraskande sympati

Du såg galenskap
på lur i mitt öga

Stressen som slet
i mitt själv

Försökte aldrig riktigt
att dölja

Hade behov av
en utsläppsventil

Men att det syntes så väl
det var nyhet

Att du kände min ångest så gott

Hur kan jag nu
lindra DIN vånda?

Var det nog som så där
med en kram?




Fri vers av sus
Läst 566 gånger
Publicerad 2005-02-22 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sus