Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Brevet med svar från min examinator kom i morse...


Jag lyfte

lyfte
två meter över marken

Vårsolen
exploderade i blod

gjorde det
skållhett
värmande




Fri vers av sus
Läst 531 gånger
Publicerad 2005-03-08 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sus