Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


konfliktkrig kring katanausis


det är försent att gå på bio
men alldeles för tidigt för en hemmakväll
det är då jag blir sjuk av all logik
och bob dylan sjunger om surrealism
för ett dövt öra

tankeras precis på entresnöret
och ett pyttsan hjälper inte långt
trafikljuset slår om till blått
och det blir genast bråttom
till andra sidan

cencurerad kontakt medför
malaria från helt andra platser
och när jag var fem önskade jag mig
saker, och en teckning av morfar
nu önskar jag bara
honom tillbaka

och vem drömmer inte om en
norrlänning på sängkanten
berättandes sagor tills
tryggheten är så påträngande att
ögonen somnar före själen?

kanske krossade jag pappas hjärta
men jag fick honom att le
jag är inte prinsessa längre
inte för någon




Fri vers av Tamsyn
Läst 427 gånger
Publicerad 2006-11-27 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tamsyn