Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kände en gång en flicka som var ladugårdsförman, efter varje gång vi träffats var det som om jag legat på ett spår och tåget kört fram och tillbaka över min kropp som för att utföra kontroll av bromsskivor samt rälsens hållbarhet för ett sextontonslok


Något om hästskötsel




...men om det nu är mannen
som vill bli inriden
galopperad och i trav
klarar du av armhävningar
i cirka en och en halv timme
eller sitter du blott rak i ryggen
och med blicken stint riktad
ut genom fönstret?

För dubbelsängens huvudgärd
är väl riktad
så att du kan se ängarna
skogen
sjölandskapet
blommorna om sommaren?

Fast jag kanske misstar mig
det kanske är du som ständigt
håller i tyglarna
rycker i betslet
trycker sporrarna i länderna
så blodet flyter
så svetten skummar
om hingstens mule?




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 496 gånger
Publicerad 2006-11-27 19:54



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Hehehe....du fick så du teg med andra ord...nä skämt åsido...du har verkligen fått mig att förstå hur jobbigt det kan vara!
2006-11-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP