Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snön lyser med sin frånvaro, något fryser till inuti

Inget fruset
på parkbänken

Det våras för alkisar
i november

Vad är nästa steg
bikinisäsong
i september ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 153 gånger
Publicerad 2006-11-28 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan