Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon sorts frågan om självständighet


DB 015 Själv ständigt




Vad du skulle göra
utan mig?
Lysande affärer kanske?

Sälja glödlampor
braständare
och stormlyktor
vid dörrarna

ring, ring,
det är bara lilla jag
får det vara en snölykta?

Köp snabbt
innan de smälter

kanske reflexer
till barnen?




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 295 gånger
Publicerad 2006-11-28 23:28



Bookmark and Share


  Carola Jeryd
Eller...vad sägs om ett munspel...
en gitarrstund..
en flaska rödvin...
...eller en reflektion...
spegelbild...till det lilla barnet...

Vill du kanske se kungens markatta?

"NEJ TACK - vi ska inte ha några skosnören!"
2006-11-29

    laissez_faire
"Själv ständigt". Eftertanke redan i rubriken. Michelingubbarna ska få mitt brev.
2006-11-28
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP